24. 5. 2017.

Deez Nuts objavili novi spot "Remedy"

Deez Nuts posle skoro dva meseca od pojavljivanja novog albuma 'Binge & Purgatory' (recenziju pročitaj ovde) objavljuju još jedan singl. Oni su tokom juna i jula u Evropi gde će svirati na nekim festivalima ali i nastaviti turneju sa Obey The Brave. Pogledaj spot za "Remedy" u linku ispod.


Miss May I novi snimci sa snimanja 'Shadows Inside'

Miss May I su postavili treći deo snimaka nastalih tokom snimanja novog albuma 'Shadows Inside'. Prethodna dva možeš da pogledaš na mikerecenzije. Izdanje će se pojaviti 2. juna do sada su objavljena dva singla, za naslovnu numeru kao i za "Lost In The Grey". Više u linku ispod.


Goldfinger premijera "Put The Knife Away"

Goldfinger se posle devet godina vraćaju singlom "Put The Knife Away". Ovim najavljuju novi album 'The Knife' koji će objaviti Rise Records. John Feldmann se odlučio da ponovo oformio svoj bend ali sa prijateljima, pored njega su Travis Barker (blink-182) na bubnjevima, Mike Herrera (MxPx) na bas gitari i Philip Sneed (Story of the Year). Novo izdanje će se pojaviti 21. jula.


Bayside obradili Green Day "Burnout"

Bayside su postavili spot za pesmu "Burnout" koja se nalazi na albumu posvete bendu Green Day koji je ekskluzivno izdanje Spotify servisa. Takođe može da se pogleda i prateći dokumentarac 'Green Day: The Early Years'.
Bayside i dalje promovišu svoj aktuelni album 'Vacancy' (recenzija) objavljen prošle godine.